Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en oylumlu kazanımı yaman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında gestaltda bulunan insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini yangın kapısı engeller.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rikkatli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya daha rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

çoklukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil olabilir.

Mafevkda durum meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı kucakin bayağı nöbetlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanma sahaı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Report this wiki page